Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 07. 2013. 15:01 >> 15:01

TURNIR U MAĐARSKOJ

Košarkaši danas protiv Austrije

Muška reprezentacija Crne Gore igra na turniru u Mađarskoj, u sklopu priprema za Eurobasket u Sloveniji. Nakon jučerašnje pobjede nad domaćom selekcijom (76:72), "crvene" danas očekuje utakmica protiv Austrije.

Turnir u Šombatelju prvi je test za izabranike Luke Pavićevića nakon dvije sedmice priprema na Zlatiboru.

"Već dvije sedmice nalazimo se u punom treningu i iz jakih priprema doputovali smo na turnir u Mađarskoj. Važno da u dvije utakmice u Šombatelju, odigramo dobro, pokažemo kvalitetan pristup i organizovanu igru u napadu i odbrani. Što se tiče duela sa Mađarskom, važno je da smo uspjeli da se ispravimo onda kada je trebalo, tačnije nakon velikog pada u drugoj četvrtini. Popustila je koncentracija i dozvolili smo protivniku da se vrati, ali smo ozbiljnim pristupom, uspjeli da odgovorimo u nastavku i dođemo do pobjede. Igramo ozbiljnu košarku i zadovoljan sam, nadam se da će nas poslužiti i zdravlje i da ćemo se u dobrom izdanju prikazati i protiv Austije", kazaoo je selektor Pavićević, za sajt našeg Košarkaškog saveza.

Utakmica protiv Austrijanaca počeće u 19 sati, dok je u ovom kolu slobodna Mađarska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније