Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, rtcg.me ]

22. 02. 2018. 23:25 >> 23:25

EVROLIGA

CSKA pobijedio Baskoniju, Spanulis presudio Valensiji

Košarkaši CSKA pobijedili su danas Baskoniju u Moskvi sa 93:86, u 23. kolu Evrolige.

CSKA je ostvario 18. pobjedu u tom takmičenju i blizu je da prvi dio završi na prvom mjestu jer sedam kola prije kraja ima dvije pobjede više od Olimpijakosa.

Baskonija sa skorom 10/13 zauzima deveto mjesto i Makabi će imati priliku da je odalji od plasmana među osam najboljih u Evroligi.

Najefikasniji u pobjedi ruske ekipe bio je Vil Klajburn sa 19 poena, dva manje je dao Serhio Rodrigez, dok je Baskoniju sa 26 predvodio Džejson Grejndžer.

Olimpijakos je na krilima Vasilisa Spanulisa pobijedio Valensiju 80:70.

Fenomenalni bek je meč završio sa 25 poena, a imao je i devet asistencija. Odlično ga je pratio Milutinov sa 15 poena, 11 su dodali Papanikolau i Mancaris.

Bojan Dubljević je za 24 minuta postigao četiri poena uz šest sokova. San Emeterio je bio najefikasniji u poraženom timu sa 19 poena.

Tim iz Pireja je upisao 16. pobjedu, a Valensija je pretrpjela 15. poraz.

Fenerbahče je rutinski pobijedio Armani 89:70, dok je Unikaha nadigrala Makabi 83:69.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније