Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 01. 2018. 16:08 >> 15:38
1

DŽIKIĆ NAKON PORAZA

Nije tragedija i da ne budemo prvi

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je danas da neće biti nikakva tragedija i ako njegova ekipa ne osvoji prvo mjesto na kraju regularnog dijela sezone u ABA ligi.

Budućnost je izgubila danas u Baru od Mornara sa 87:81 u utakmici 18. kola ABA lige.

Budućnost je i dalje prva na tabeli sa skorom od 15 pobjeda i tri poraza, a Crvena zvezda će imati priliku da se izjednači sa podgoričkom ekipom ako sjutra slavi protiv Partizana.

"Prvo mjesto jeste ugroženo, ali sada razmišljamo o putu u Rožaje, na Kup Crne Gore. Nepotreban je pritisak, nema razloga za to, jer smo uradili neke stvari koje niko nije očekivao. Nije nikakva tragedija i da ne budemo prvi", kazao je Džikić, prenose Vijesti.

Džikić je naveo da njegova ekipa nije bila strpljiva u napadu na današnjem meču.

"Bili smo ishitreni u rješavanju nekih akcija, a Mornar je uzeo dosta ničijih lopti. Ima još detalja, analiziraćemo, pa ćemo da vidimo šta je bio problem... Ovo je prije ili kasnije moralo da se desi, mi idemo dalje. Prvo da naučimo nešto iz ove utakmice, da se više ne ponavlja", kazao je Džikić.

Pavićević: Poraz da ne poremeti Budućnost

Mornar je pobjedom napravio veliki korak ka plasmanu u plej-of.

"Govorio sam igračima da nema potrebe nikoga da se plašimo u ABA ligi. Napravili smo sistem protiv koga nije lako igrati. Čvrsto smo na zemlji, znamo gdje nam je mjesto, a uradićemo sve da odbranimo četvrtu poziciju", kazao je trener Mihailo Pavićević.

On je naveo da je njegova ekipa upisala veliku pobjedu, a imao je poruku i za Budućnost.

"Budućnosti od srca želim da je poraz ne poremeti u osvajanju prvog mjesta. Siguran sam da će Budućnost sačuvati poziciju. Budućnost i Zvezda su za koplje iznad svih, a Budućnost iznad Zvezde", rekao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније