Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

28. 11. 2017. 12:59 >> 12:58

NOVA KARIJERA

Legendarni košarkaš prešao na odbojku

Jedan od najboljih evropskih košarkaša modernog doba i legenda PAO-a i grčke košarke, Dimitris Diamantidis, prije dvije godine zaključio je nevjerojatnu karijeru, ali je ipak ostao u sportu. 37-godišnja košarkaška legenda danas aktivno trenira i igra odbojku na pijesku.

"Odbojka na pijesku svidjela mi se od trenutka kad sam je prvi put zaigrao. Prijatelji su me nagovorili da probam, oduševio sam se i ostao sam u tome", rekao je veliki Dimitris za Grčki odbojkaški savez, prenosi Index.hr.

U košarci je i one najteže stvari izvodio s lakoćom, pronalazio je neka nemoguća rješenja, pa je novinare zanimalo snalazi li se tako dobro i u odbojci.

"Ima još puno stvari na kojima moram raditi. Prijatelji s kojima igram puno bolje poznaju ovaj sport, a i ja ih pokušavam pratiti. Treba dosta rada i treninga, ali ja igram iz zabave'', rekao je Diamantidis i dodao:

"Svatko ima svoj hobi, moj je odbojka na pijesku. Preporučio bih je svima".

Prije dvije godine, uz spektakularni oproštaj, 13-ica Panatinaikosa zauvijek je otišla u penziju i popela se na vrh tribine, a kad ti takvu počast priredi jedan od najvećih klubova svih vremena, tim koji je obilježio kraljicu sportova u posljednje dvije decenije onda to znači da si u karijeri napravio nešto zaista veliko.

Diamantidis je u Panatinaikos stigao 2004. godine iz Iraklisa i tada je krenula nestvarna serija uspjeha, klupskih trofeja i individualnih nagrada.

U zelenom dresu osvojio je tri Evrolige, devet titula prvaka Grčke i deset trofeja u grčkom Kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније