Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio P.R. [ Sport klub ]

18. 09. 2017. 21:58   >>  21:33

ŠAMPIONI EVROPE

Slovence dočekalo 20.000 navijača

Novi šampioni Evrope, košarkaši Slovenije doputovali su u Ljubljanu i pravo sa aerodroma uputili su se u centar Ljubljane gdje ih je pozdravilo oko 20.000 navijača.

Selekcija selektora Igora Kokoškova prvo je svečano dočekana na aerodromu u kišnoj prijestonici Slovenije, a oko 20.30 časova nacionalni tim je izašao pred navijače na Kongresnom trgu.

Okupljeni su ovacijama i paljenjem baklji pozdravili najbolji tim Evrope.

"Ko ne skače, nije Slovenac. Hvala vam što ste me prihvatili", poručio je Renfolf i "zapalio" masu.

Slovenija je u finalu 30. šampionata Evrope u Istanbulu pobijedila Srbiju sa 93:85 i prvi put u istoriji osvojila medalju.

I košarkaška reprezentacija Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu u Istanbulu osvojila srebrnu medalju, tradicionalno je dočekana na platou ispred Starog dvora.

Košarkaška reprezentacija Srbije sletjela je u Beograd u 15.30 časova.

"Orlovi" su i na aerdromu bili dočekani ovacijama i aplauzima, a kasnije su se u hotelu Kraun Plaza novinarima obratili i selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, kapiten srpskog tima Milan Mačvan, član najbolje petorke Evropskog prvenstva Bogdan Bogdanović i predsjednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović.

Vicešampioni Evrope su se prije izlaska na čuveni balkon pozdravili sa predstavnicima države. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније