Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila R.B.

13. 08. 2017. 23:58 >> 23:29
8

TANJEVIĆ NAKON MEČA

"Ovakvi mečevi su nam korisni"

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Bogdan Tanjević rekao je, u šali, da je zadovoljan osvojenim trećim mjestom na turniru "Trofej Beograda". Naši reprezentativci izgubili su večeras od Srbije 82:71.

"Moram da budem zadovoljan osvojenom bronzanom medaljom u ovakvoj konkurenciji", rekao je Tanjević novinarima uz osmjeh.

Crna Gora zauzela je treće mjesto na turniru, pošto su poraženi i od Grčke i od Srbije.

"Možda mogu da budem čak i zadovoljniji večerašnjim duelom, jer je Srbija znatno jači protivnik. Nama je korisno da se sastanemo sa ovakvim protivnicima, da vidimo gdje smo i šta smo", rekao je Tanjević.

"Srbija je zasluženo slavila i pokazala da je velika ekipa. To dokazuje godinama unazad na velikim takmičenjima, a to su pokazali i protiv nas iako su nastupili bez nekoliko važnih igrača. Mislim da smo i mi odigrali dobro imajući u vidu da su ovo naše prve provjere. Vidjeli smo gdje smo u ovom trenutku i imamo dosta prostora za napredak. Možemo da budemo zadovoljni nivoom igrom s obzirom na to da da je ovo početak serije kontrolnih mečeva. Imamo par dana rada u Podgorici, a nakon toga se okrećemo novim provjerama koje nas očekuju u Francuskoj", kazao je Nikola Vučević.

"Veoma dobra utakmica i odlična provjera za nas. To smo i očekivali i to nam je i potrebno u pripremnom periodu. Bilo je i dobrih i loših momenata u igri oba tima, a na nama je da izvučemo pouke i da podignemo nivo igre u narednim pripremnim mečevima", kazao je Tajris Rajs.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je večerašnja utakmica protiv Crne Gore bila baš onakva kakvu je priželjkivao.

"Ova utakmica je bila onakva smo tražili, željeli. Prava borbena... Bilo je primjetno da je meč protiv Grčke ostavio malo traga na moj tim. Prvu četvrtinu igrali smo spuštenih ruku, protivnik je uspio da nametne ritam", rekao je Đorđević novinarima poslije utakmice u hali "Aleksandar Nikolić".

"Ekipa Crne Gore je mlada, u naponu snage, u drugoj godini rada su sa svojim selektorom. Mi smo ipak uspjeli da podignemo nivo igre u drugoj četvrtini, da zaigramo odbranu sa dobrom energijom, a ne samo da mislimo da ćemo napadom da riješimo", rekao je selektor Srbije.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније