Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

kscg.me [ Objavila R.B. ]

07. 05. 2017. 15:39 >> 20:07

SVJETSKI KUP

CG u grupi sa Španijom i Slovenijom

Muška košarkaška reprezentacija Crne Gore, u kvalifikacijama za Svjetski kup koji će 2019. godine biti održan u Kini, igraće u grupi A sa Španijom, Slovenijom i timom koji će ovog ljeta igrati pretkvalifikacije, odlučeno je žrijebom koji je održan u kineskom gradu Guangdžu.

U evropskim kvalifikacijama učestvovaće 32 reprezentacije podijeljene u osam grupa, a po tri prvoplasirane idu u drugi krug kvalifikacija. Svjetski kup 2019. godine biće prvi na kojem će nastupiti 32 reprezentacije, a sa evropskog kontinenta vizu za planetarnu smotru košarke, izboriće 12 timova.

Naša reprezentacija na žrijebu je bila u petom od osam šešira zajedno sa Njemačkom, Belgijom i Poljskom.

U kvalifikacijama će ukupno učestvovati 80 reprezentacije koje će biti podijeljene u četiri regije, a utakmice će se igrati u šest prozora u periodu od novembra 2017. do februara 2019. godine, po sistemu utakmica na domaćem i gostujućem terenu.

Na šampionatu u Kini koje je na programu od 31. avgusta do 15. septembra 2019. godine po prvi pu će učestvovati 32 reprezentacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније