Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 04. 2017. 22:55 >> 22:37

PEHAR UNIKAHI

Dubljević bez trofeja u Eurokupu

U trećoj i odlučujućoj utakmici finalne serije Eurokupa, košarkaši Unikahe savladali su, u gostima, Valensiju sa 63:58. Osim trofeja, tim iz Malage dobio je i plasman u Euroligu.

Unikaha je bila na koljenima pred posljednjih deset minuta meča, Valensija je vodila 56:43, a onda je uslijedio debakl domaćina.

Šest propuštenih napada, devet promašenih trojki u nizu, svega četiri poena za deset minuta, omogućili su gostima seriju 18:0 za preokret koji su odbranili sa penala u posljednjih 20-ak sekundi.

Najefasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Alberto Dijas sa 12 poena, a najbolje ga je pratio Džamar Smit sa devet, dok je osam ubacio Alen Omić. 

Valensiju je nosio Bojan Dubljević sa 16 poena uz šest skokova, ali crnogorski reprezentativac nije imao pravu podršku sigrača. 

Unikaha je tako prvi put osvojila Eurokup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније