Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 05. 2013. 08:51 >> 09:00

NBA

VIDEO: Majami na korak od finala

Košarkaši Majami Hita pobijedili su Indijana Pejserse 90:79 i poveli sa 3-2 u finalnoj seriji istočne konferencije NBA lige.

Hit je meč na Floridi prelomio u trećem periodu sa 30:13, kada je LeBron Džejms postigao 16 od svojih 30 poena.

Finale NBA lige sa San Antonio Spursima igraće tim koji prvi stigne do četiri pobjede, a Majami će šansu da to ostvari imati u subotu u Indijani.

Junak pobjede Džejms je uz 30 poena imao i osam skokova uz 6 asistencija. On je u trećem periodu postigao više poena nego ceo tim Indijane (16-13). 

Džejms je u trećoj četvrtini šutirao 7/10, dok su Pejsersi imali 3/14. Imao je četiri skoka u periodu, a domaćin šest, četiri puta je asistirao, a igrači Indijane samo jednom. 

MVP-ja lige su pratili Udonis Hezlem sa 16 poena, Mario Čalmers sa 12 uz 6 asistencija, dok je Dvejn Vejd ubacio tek deset uz 6 skokova. 

Najbolji u Indijani bio je Pol Džordž sa 27 poena, 11 skokova i 5 asistencija, 22 poena uz 6 skokova imao je Roj Hibert, dok je 17 poena i 8 uhvaćenih lopti imao Dejvid Vest.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније