Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V. [ kscg.me ]

18. 09. 2016. 08:37 >> 08:17
6

TANJEVIĆ PORUČUJE

Uradili smo veliki posao

Crna Gora je plasmanom na Eurobasket uradila odličan posao, a poraz od Gruzije u posljednjem kolu posljedica je emotivnog pražnjenja, kazao je selektor Bogdan Tanjević.

 

Košarkaši Crne Gore sinoć su u Baru poraženi od Gruzije 90:84, pa smo u kvalifikacionoj grupi završili na drugom mjestu.

Tanjević je kazao nakon meča da su igrači vjerovatno bili emotivno ispražnjeni nakon izborenog mjesta na Eurobasketu, navodeći da bi rezultat bio drugačiji da smo izgubili prvi meč u Tbilisiju.

"Možda smo bili i pretjerano sigurni da ćemo ponovo savladati kvalitetnog protivnika. Siguran sam da bi igrali drugačije da smo poraženi u Tbilisiju i da bi slavili da smo morali pred našom publikom. Oni su bili pod imperativom pobjede", naveo je selektor.

Gruzijci su pogodili dosta otvorenih šuteva iz velike daljine, a prednjačio je Majkl Dikson s 31 poenom.

"Diskon je e imao veče koje se teško može ponoviti. On je odlučio pobjednika i nijesmo pronašli igrača koji može da ga zaustavi. Za mene je iznenađenje da je mogao da odigra na ovako visokom nivou 36 minuta i to u situaciji kada smo igrali agresivnu odbranu na njemu od strane više igrača. To je jedini veliki problem koji nijesmo riješili, a sve ostalo je bilo na visokom nivou i u jednom trenutku kada smo prešli u vođstvo, izgledalo je da ćemo doći do velike pobjede", kazao je Tanjević.

Kapiten Bojan Dubljević kazao je da je urađen sjajan posao.

"Bolje je što smo poraz doživjeli na kraju kvalifikacija nego da se desi na Evropskom prvenstvu. Atmosfera u timu je bila sjajna od prvog dana priprema i želim da čestitam saigračima i stručnom štabu na rezultatu koji smo ostvarili. Okrećemo se klupskim obavezama, a čitav tim jedva čeka da narednog ljeta počnemo pripreme za Eurobasket", naveo je Dubljević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније