Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 04. 2013. 09:53 >> 09:55

NBA

VIDEO: Majami na korak od polufinala

Iako je gubio do trećeg perioda, Majami je uspio da preokrene meč i pobijedi Bakse 104:91. Trijumfovali su i Memfis i Čikago.

Majami se nalazi na pobjedu od polufinala „Istoka", zahvaljući sinoćnjem preokretu koji je predvodio Rej Alen sa 23 poena, od čega pet trojki. On je sa 322 postignute trojke postao najbolji trojkaš plej-ofa NBA lige ikada. Lebron Džejms je ubacio 22 poena uz 5 skokova.

Najbolji igrač Baksa bio je Brendon Dženings sa 16 poena i 8 asistencija. Leri Senders je takođe imao 16 poena, dok je Ersan Iljasova postigao jedan manje.

 

 

 

 Bulsi su, uprkos odličnoj igri Netsa u posljednjem periodu, ostvarili drugu pobjedu u serijirezultatom 79:76. Najbolji igrač Čikaga bio je Karslo Buzer sa 22 poena i 16 skokova. Luol Deng je postigao 21 poen i 10 uhvaćenih lopti.

 Za Netse je Bruk Lopes dao 22 poena, a Deron Vilijams četiri manje.

 

 

 

Memfis je porazio Los Anđeles Kliperse 94:82. Najzaslužniji za trijumf je Zek Rendolf sa 27 poena i 11 skokova, dok je Mark Gasol postigao 16 poena.

Za Kliperse je Blejk Grifin postigao 16 poena, a Čonsi bilaps 11. Kris Pol je podbacio sa samo 8 poena i 4 asistencije.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније