Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 07. 2015. 13:59 >> 13:49

AMERIKANCI BEZ MEDALJE

Gold kup: Panami bronza nakon penala

Fudbaleri Paname iznenadii su selekciju SAD-a i osvojili treće mjesto na Gold kupu, prvenstvu Sjeverne i Srednje Amerike i Kariba.

Panama je sinoć Česteru poslije boljeg izvođenja penala pobijedila favorizovanog domaćina sa 3:2, a junak susreta bio je golman Paname Luis Mehija.

Nakon 90 minuta bilo je 1:1, Panama je povela u 55. minutu preko Roberta Nursa, a Amerikanci su izjednačili u 70. minuti, golom Klinta Dempsija. Kako se rezultat nije mijenjao ni nakon produžetaka, odluka je pala u lutriji jedanaesteraca.

A izvođači se nijesu proslavili u penal seriji, posebno u ekipi SAD-a. Domaćini su promašili čak tri šuta sa bijele tačke (Džonson, Bredli, Bizli).

Panama je nakon penala slavila 3:2 (s ukupnih 4:3) i tako nanijela težak udarac "jenkijima".

Tako je Panama dobila barem malu utjehu za to što su pokradeni u polufinalu, kada ih je teško oštetio američki sudija Mark Gejger.

U finalu u Filadelphiji u ponedjeljak rano ujutro po našem vremenu (01:30 sati) za trofej će se boriti Jamajka i Meksiko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније