Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 04. 2013. 18:27 >> 18:30

PREMIJER LIGA

Rosicki čuva Arsena(l)

Arsenal je u pravo vrijeme ušao u dobru formu. Momci Arsena Vengera slavili su na teškom gostovanju Vest Bromvič Albionu sa 2:1 i stigli do treće uzastopne pobjede. "Tobdžije" će sa ova tri boda prenoćiti na četvrtom mjestu, jer Čelzi svoj meč igra sjutra.

Junak je bio veteran Toaš Rosicki, koji je bio dvostruki strijelac.Nakon što je spasao svoj gol, iskusni Čeh je donio prednost "tobdžijama". Žervinjo je odlično "izmiješao" odbranu VBA, uposlio Rosickog, a ovaj sa pet metara, poslao loptu u mrežu. 

Već nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu, Rosicki je ponovo pogodio metu. Foster je odbranio prvi šut, ali je bio potpuno nemoćan kada se lopta odbila do Rosickog, koji je "zakucao" loptu u mrežu. A onda si igrači Arsenala samik sebi zakompliovali život. U 70. minutu, Pera Mertezaker je skrivio penal i dobio crveni karton. Džejms Morison je realizovao najstrožu kaznu, ali VBA nije stigao do izjednačenja, iako je imao dvije velike prilike da dođe do boda. Lukaku i Long u posljednjem minutubili su neprecizni, pa je ostalo 1:2.

Aston Vila grabi ka opstanku, "vilenjaci" su pobijedili u Stouku 3:1 i ispravili poraz kod kuće od Liverpula u prošlom kolu. Već u devetom minutu tim iz Birmingema je poveo preko Gabrijela Agbonlahor.

Sve do 80. minuta nije bilo uzbuđenja, a onda je viđena drama. Kajtli je donio izjednačenje, ali je sam finiš pripao timu Pola Lamberta. Loton je u 87. minutu vratio prednost na stranu gostujućeg tima, a tačku na veliku pobjedu stavio je najbolji igrač Vile Benteke u 90. minutu.

Rezultati i strijelci:

Norič - Svonsi 2:2

(Snodgras 40, Tarner 60. - Miću 35, Mur 75.)

Stouk - Aston Vila 1:3

(Kajtli 80. - Agbonlahor 9, Loton 87, Benteke 90.)

VBA - Arsenal 1:2

(Morison 71. /p/ - Rosicki 20, 50)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније