Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 03. 2013. 15:25 >> 15:25

KVALIFIKACIONI TURNIR

Futsal: „Sokoli“ poraženi od Finske

Futsal reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske rezultatom 3:1, u posljednjem kolu kvalifikacionog turnira u Italiji. „Sokoli“ turnir završavaju na posljednjem mjestu bez osvojenih bodova.

Finska je od starta susreta bila bolji rival, imala više udaraca u gol od naše selekcije i zasluženo upisala jedinu pobjedu na turniru.

Mrežu naše selekcije načeo je Torvinen u sedmom minutu susreta, da bi četitri minuta kasnije Majama duplirao prednost Finske. Kjotola je u 15. minutu po treći put matirao našeg golmana i osigurao nedostižnu prednost svom timu.

„Sokoli“ su odgovorili u 16. minutu preko Vladimira Vukčevića.

Italija i Mađarska će se od 20.30 časova boriti za prvo mjesto u grupi i direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

(cg-fudbal)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније