Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 10. 2014. 13:16 >> 13:14

ISTIČE MU UGOVOR

Džerard možda napušta Liverpul

Kapiten Liverpula, Stiven Džerard nagovijestio je da bi mogao da napusti “Enfild” na kraju sezone ako mu klub ne ponudi novi ugovor.

 

Džerard je od devete godine u Liverpulu i bliži se svom 700. seniorskom nastupu u svim takmičenjima, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Pošto želi da igra i po završetku ove sezone, Džerard je svojim izjavama učinio sve da posumnjaju da li će ostati u crvenom dresu.

“Mogu samo da brinem o ovoj sezoni, pošto imam ugovor do maja. Kako stvari stoje u ovom trenutku, ovdje sam do kraja sezone i želim to da iskoristim. Sigurno se neću povući sljedećeg ljeta, igraću i posle ove sezone. Moraćemo da sačekamo i vidimo da li će to biti u Liverpulu ili negdje drugdje, a odluka je na Liverpulu. Ako njihova ponuda ne stigne, vidjeću šta se nudi”, rekao je Džerard.

Džerard je takođe stao u odbranu napadača Marija Balotelija, koji se još nije potpuno navikao od dolaska u Liverpul, pošto je postigao dva gola na 12 utakmica, nijedan u Premijer ligi. Među onima koji su izrazili sumnju u Italijana je bivši Džerardov saigrač Džejmi Karager, koji je rekao da je Baloteli doveden u panici poslije odlaska Luisa Suaresa.

“Morate da poštujete Džejmijevo mišljenje. Poznaje fudbal, ali je prerano otpisivati Marija. Potrebno mu je vrijeme da bi postizao golove da bi dokazao ljudima da zaslužuje da ostane ovdje. Ne mogu da mu sudim poslije deset utakmica. Došao je na Suarezovo mjesto i to je samo po sebi veliki zadatak, a on radi vrijedno. I ja sam zaista bio impresioniran načinom kako radi. Prije nego što ga upoznate, čujete razne priče, ali on zaista vrijedno radi i sviđa mi se”, istakao je Džerard.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније