Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 06. 2014. 18:54 >> 18:55

FSCG

Start novog šampionata 9. avgusta

Takmičenje u Telekom 1.Crnogorskoj fudbalskoj ligi počeće 9. avgusta i trajaće do 6. decembra, predviđeno je kalendarom takmičenja koji je danas usvojio Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore.

Drugoligaši će takmičenje u sezoni 2014/15. početi 17. avgusta, a posljednje jesenje kolo odigraće 30. novembra.

Kalendarom je predviđeno da Kup takmičenje počne 24. septembra.

Izvršni odbor je, na današnjoj sjednici, prihvatio izvještaje komisija o proljećnoj polusezoni u takmičenjima kojima rukovodi FSCG, usvojio Pravilnik o takmičenjima FSCG, kao i Propozicije Prve i Druge lige, Kupa Crne Gore za seniore i doigravanja-baraža za popunu Prve lige za narednu sezonu.

Usvojeni su i troškovnici, utvrđene visine taksi i novčanih kazni, kao i ostala prateća akta neophodna za narednu takmičarsku sezonu.

Izvršni odbor je prihvatio izvještaj o finansijskom poslovanju FSCG u prošloj godini i on će biti proslijeđen Skupštini na usvajanje.

Odobrene su i finansijske pozajmice klubovima koji će predstavljati Crnu Goru u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona i UEFA Evropa ligu.

Donijeta je i odluka da FSCG finansira instaliranje sistema za automatsko navodnjavanje terena na Gradskom stadionu u Beranama, a učestvovaće i u izgradnji terena za mali fudbal u sklopu Memorijalnog centra u Murinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније