Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

27. 04. 2024. 20:56 >> 21:04
1
Čitaj mi:

BORBA ZA TITULU

Remi u oba derbija, Dečić sve bliže tituli

Na četiri kola do kraja Meridianbet 1. CFL, Dečić je na pragu istorijske titule prvaka Crne Gore. Tuzani su večeras remizirali sa Mornarom u Baru (1:1) i zadržali tri boda prednosti nad aktuelnim šampionom, koji je u najvećem crnogorskom derbiju remizirao sa Sutjeskom (2:2).

Barani su poveli u 17. minutu golom Milana Vušurovića, a Kris Ondong-Mba je u 21. pogodio stativu. Tuzani su se tada probudili, a u 39. minutu je pomalo i srećno izjednačio Oliver Šarkić, jer je lopta nakon njegovog šuta odskočila o busen ispred Stefana Popovića.

Dečić sada ima 58 bodova, Budućnost 55, Sutjeska 53, a Mornar 52.

Nikšićani su poveli pod Goricom golom Đorđa Šaletića u 1. minutu, domaći preokrenuli preko Đorđa Despotovića u 6. i Ivana Bojovića u 80, ali je remi ekipi Miljana Radovića donio Vasko Kalezić nakon izuzetne asistencije Dušana Vukovića.

Meč pod Goricom je obilježio skandal nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, kada je golman Budućnosti Đorđije Pavličić udario saigrača Igora Ivanovića.

REZULTATI 31. KOLA

Budućnost - Sutjeska Meridianbet 2:2 (Despotović 6, Bojović 79 - Šaletić 1, Kalezić 90)

Jedinstvo Franca - Arsenal 1:1 (Korać 90+6. penal - Merdović 31)

Petrovac - Jezero 2:1 (Babić 20, 78 - Pešukić 69. autogol)

Mladost Lob.bet - Rudar 1:0 (Maraš 50. penal)

Mornar - Dečić Admiralbet 1:1 (Vušurović 17 - Šarkić 39)

20:58

Gotov je i meč na Topolici, Mornar i Dečić su remizirali (1:1). Tuzani su često prekidali igru, o čemu govori podatak da su napravili čak 26 faulova.

Опширније

20:36

Mornar u 77. minutu ostaje sa desetoricom, Nikola Vuković je dobio crveni karton.

Опширније

20:03

Kraj i na "DG areni". Mladost Lob.bet je savladao Rudar 1:0 u derbiju začelja i pobjegao mu četiri boda. Pljevljaci su sve bliže direktnom ispadanju.

Опширније

19:53

Završeni su mečevi Budućnost - Sutjeska (2:2) i Petrovac - Jezero (2:1).

Опширније

19:51

Jedinstvo je "otelo" bod Arsenalu. U posljednjem napadu Bjelopoljci su iznudili penal, a Žarko Korać ga iskoristio u 96. minutu za svoj 16. gol u šampionatu.

Опширније

19:47

Sutjeska stiže do izjednačenja u 90. minutu. Vasko Kalezić je pobjegao odbrani domaćih i odlično pogodio nakon izvanrednog pasa Dušana Vukovića.

Опширније

19:39

Dečić je izjednačio! Oliver Šarkić je šutirao sa ivice šesnaesterca, lopta odskočila o busen ispred gola i prevarila Stefana Popovića.

Опширније

19:37

Preokret Budućnosti! Duga lopta Petra Sekulovića je prevarila lijevog beka Sutjeske Darka Bulatovića, a Ivan Bojović u 80. minutu donio prednost protiv Sutjeske.

Опширније

19:36

Novo vođstvo Petrovca, novi gol Babića, koji je pogodio u 78. minutu na asistenciju Dejana Boljevića.

Опширније

19:24

Jezero je izjednačilo u Petrovcu na 1:1. Matija Stijepović je pokušao da centrira, ali je lopta udarila Danila Pešukića i prevarila Marka Kordića.

Опширније

19:21

Mornar je mogao do 2:0, ali je Kris Ondong-Mba pogodio stativu u 21. minutu.

Опширније

19:18

Vodi Mornar u drugom derbiju kola! Milan Vušurović je zatresao mrežu Dečića u 17. minutu na asistenciju Demira Škrijelja.

Опширније

19:16

Vodi i Mladost Lob.bet od 50. minuta u derbiju začelja protiv Rudara. Dušan Vuković je iznudio penal u duelu sa Jasminom Muhovićem, a siguran realizator je bio Aleksa Maraš.

Опширније

18:35

Poluvrijeme na četiri utakmice. U velikom derbiju Budućnosti i Sutjeske je 1:1, Petrovac vodi 1:0 protiv Jezera, kao i Arsenal na gostovanju Jedinstva, dok golova nema u duelu Mladost Lob.beta i Rudara.

Опширније

18:31

Arsenal vodi u gostima protiv Jedinstva u Bijelom Polju. Ilija Tučević je izveo slobodan udarac, a Marko Merdović pobjegao odbrani domaćih i zatresao mrežu nemoćnog Sergeja Joksimovića.

Опширније

18:25

Poslije pola sata igre Ivan Brnović je bio prinuđen da mijenja - Tonći Mujan je povrijedio rame, pa je u igri najveća nada crnogorskog fudbala, Vasilije Adžić.

Опширније

18:13

Vodi Petrovac protiv Jezera od 20. minuta. Slobodan Babić je nakon duge lopte pogodio mrežu tima iz Plava za 1:0.

Опширније

18:08

Budućnost je ekspresno izjednačila na 1:1. Striković je izgubio loptu, Vukotić pronašao Ivanovića, koji je zaobišao golmana Giljena i asistirao Despotoviću, a njemu je bilo lako da zatrese praznu mrežu.

Опширније

18:01

Sutjeska je povela u 1. minutu pod Goricom! Strijelac Đorđe Šaletić.

Опширније

17:55

Trener Budućnosti Ivan Brnović je odlučio da u startnu postavu uvrsti Lazara Savovića. Dječak koji je 12. januara proslavio tek 16. rođendan do sada je tri puta igrao za "plave", ali će prvi put u startnoj postavi biti u najvećoj utakmici crnogorskog fudbala.

Опширније

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније