Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

20. 04. 2024. 22:26 >> 22:26

PREMIJER LIGA

Arsenal opet na vrhu

Nakon dva poraza kojima je gotovo uništio sezonu, Arsenal se probudio i produžio nadu da može do prve titule prvaka Engleske poslije dvije decenije posta.

"Tobdžije" su u gostima savladale Vulverhempton 2:0 i na pet kola do kraja stekle bod prednosti nad Mančester sitijem, odnosno tri nad Liverpulom, ali uz meč više.

Mrežu domaćina prvi je zatresao Leandro Trosar, koji je u 45. minutu sjajno reagovao i udarcem "špicem" pogodio ćošak gola Žozea Se.

Gosti su napadali i u nastavku, imali mnogo šansi, a tačku je stavio Martin Edegord lucidnim pogotkom u 95. minutu.

Time je ekipa Mikela Artete pokazala da se psihički oporavila od poraza od Aston Vile (0:2), kojim je prepustila Sitiju 1. mjesto u Premijer ligi, te od eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније