Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

31. 03. 2024. 16:57 >> 17:20
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Liverpulov "atomski" fudbal umorio i pobijedio Brajton

Trka za šampionsku titulu u Engleskoj se nastavlja, Liverpul je odradio svoj dio posla u 30. kolu, na svom terenu pobijedio nakon preokreta neugodni Brajton 2:1 i preuzeo lidersku poziciju.

Nije najbolje počelo popodne na "Enfildu" za domaće. Dani Velbek, nekada as ljutog rivala "crvenih" - Mančester junajteda, već u 2. minutu je doveo Brajton do prednosti 1:0. 

Uslijedila je totalna inicijativa Liverpula, koji je pokušavao iz svih pozicija preko Salaha i Dijasa. Konačno su domaći pronašli put do mreže u 27. minutu - strijelac Dijas za izjednačenje 1:1.

Jasno je bilo od starta da će sve u ovom duelu zavisiti od izabranika Jirgena Klopa, koji su dominantno imali loptu u svom posjedu. Preokret je režirao trio Liverpula kao na igrici. Soboslai je pronašao Mak Alistera, Argentinac proigrao Salaha u šesnaestercu, a on rutinski pogodio za 2:1.

Dijas je u 71. minutu postigao još jedan gol, za 3:1, ali je on poništen nakon što je signaliziran ofsajd, koji je potvrđen iz VAR sobe za nekoliko centimetara.

Bila je ovo prva pobjeda Jirgena Klopa protiv tima koji sa klupe vodi Roberto de Zerbi.

U derbiju ove runde, od 17.30 sastaće se Mančester Siti i Arsenal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније