Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 03. 2024. 15:38 >> 15:40

NASTAVLJA SE PRVA LIGA

Brnović: Petrovac neugodan rival, ali sve zavisi od nas

Fudbaleri Budućnosti sjutra dočekuju Petrovac (18 časova), u meču 27. kola Prve lige. Vezista "plavih" Miloš Brnović kazao je da je tim sa juga uvijek neugodan rival, ali da sve zavisi od izdanja njegove ekipe.

Budućnost je uoči reprezentativne pauze pala u Baru 1:0, pa je Dečić nakon remija sa Sutjeskom stigao Podgoričane na čelu tabele. Oba tima imaju po 47 bodova.

"Motivisani smo da ostvarimo pobjedu, jer bi uticala na naše samopouzdanje nakon neuspjeha u prethodnom kolu. Petrovac je dokazao da je neugodan za nas, jer su obje prethodne utakmice bile teške. Znamo da protivnik ima šta da pokaže, ali kao i uvijek mislim da sve zavisi od nas, pogotovo kada igramo na našem terenu ", poručio je Brnović za klupski sajt.

Budućnost i Petrovac odigrali su dva meča. Budućnost je u prvom slavila golom Almeide u nadoknadi 2:1, dok je u Petrvcu bilo neriješeno 2:2.

"Naredne tri utakmice mogu da usmjere prvenstvo pred sam finiš, ali mislim da je sljedeća protiv Petrovca najbitnija i ukoliko nju riješimo kako se nadamo, onda će sljedeće dvije biti lakše za nas", jasan je Brnović.

On se osvrnuo na debi za reprezentaciju...

"Stvarno sam presrećan zbog debija, ostvarilo se nešto što sam sanjao od malih nogu. Vjerovao sam u to, zato mi poziv i debi predstavlja još veći uspjeh, naročito sada kada se sve malo sleglo - vidim koliko familiji i svim ljudima oko mene to znači i zbog toga sam srećan", zaključio je Brnović.

Iz Budućnosti je saopšteno da će ulaz za utakkmicu sa Petrovcem biti slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније