Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

26. 03. 2024. 20:57 >> 22:52

BORBA ZA PLASMAN NA EP

Poraz za kraj kvalifikacija, omladinci prokockali 2:0

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore porazom se oprostila od elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Norveškoj.

Izabranici Gorana Perišića izgubili su od Bosne i Hercegovine 2:3 i sa tri boda takmičenje u grupi završili na 3. mjestu.

Odlično je počela naša reprezentacija, povela 1:0, pogodio je Marko Perović u 10. minutu. U finišu 1. poluvremena novi gol za Crnu Goru - Balša Mrvaljević za 2:0 u 45. minutu.

Ali, Bosna i Hercegovina je odigrala odlično drugo poluvrijeme i preokretom došla do pobjede.

Prvo je Zahirović u 52. minutu smanjio na 2:1, izjedančenje je donio Muharemović u 69. minutu, da bi se za potpuni preokret pobrinuo Zahirović u 80. minutu.

Od ranije danas bilo je poznato da je naša selekcija bez šansi da izbori plasman na Evropsko prvenstvo. Bilo im je potrebno da Norveška ne savlada Izrael, ali je domaćin turnira elitne runde kvalifikacija bio siguran i slavio 2:0, te tako osigurao nastup na šampionatu Evrope.

U prva dva kola Crna Gora je ostvarila polovičan učinak - na startu je izgubila od Norveške (2:1), da bi golom Vasilija Adžića u dubokoj nadoknadi savladala Izrael (1:0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније