Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

29. 02. 2024. 13:28 >> 13:30
Čitaj mi:

ODLUKA SUDA

Pogba suspendovan na četiri godine: Kraj karijere za bivšeg svjetskog prvaka?

Francuski fudbaler i član Juventusa Pol Pogba kažnjen je četvorogodišnjom suspenzijom zbog koriščenja sa nedopuštenih sredstava. Tako je danas odlučilo italijansko tužilaštvo za borbu protiv dopinga.

Pogba je testiran nakon meča Udineza i Juventusa 20. avgusta 2023. godine, i nalaz je pokazao višak testoserona.

Ono što je interesantno je da Pogba uopšte nije ulazio u igru na ovom meču, nego je presjedio na klupi za rezerve.

Francuski fudbaler se branio pred sudom da je slučajno uzeo nedozvoljenu supstancu, ali to nije prihvaćeno kao opravdnje pred sudom.

S obzirom da Pogba puni 31 godinu za dvije nedjelje, ovo vjerovatno znači i kraj karijere za fudbalera koji je sa Francuskom bio prvak svijeta u Rusiji 2018. godine., a kroz karijeru je nosio dresove Juventusa i Mančester junajteda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније