Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 12. 2023. 14:51 >> 14:51

PRIJETI SUSPENZIJA OD ČETIRI GODINE

Tužilaštvo traži maksimalnu kaznu za Pogbu

Karijera Pola Pogbe, francuskog fudbalera koji brani boje Juventusa je u rapidnom padu, nakon povreda, afere uvijenjivanja u kojem je bio uključen i njegov rođeni brat, uslijedio je pad na antidoping testu.

Fudbaler, koji je smatran i za najboljeg na svojoj pouziciji u jednom trenutku, bio je pozitivan na testosteron u avgustu nakon meča Juventusa i Udinezea.

Ono što je posebno interesantno kod cijelog slučaja, Pogba uopšte nije igrao taj meč.

Kako su ponovili testiranje, i ponovo izašli isti rezultati usljedila je suspenzija dok se čeka odluka Antidoping suda.

Kako je Pogba odbio da se nagodi za tužilaštvom mogao bi da dobije maksimalnu kaznu od četiri godine zabrane igranja, što bi ujedno značilo i vjerovatno kraj karijere za 30-godišnjeg fudbalera.

Suspenzija bi bila manja, ako bi se dokazalo da je doping bio nenamjeran, da je test bio kontaminiran ili ako optuženi sarađuje sa istražitelijima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније