Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 12. 2023. 23:13 >> 23:14
Čitaj mi:

SERIJA A

Milan bio na korak od ambisa, Jović izvukao bod

Fudbaleri Salernitane i Milana igrali su večeras neriješeno 2:2 u 17. kolu Serije A.

Sjajan meč večeras u Salernu, sa preokretima, lijepim golovima akcijama, i dvije ekipe koje su demonstrirale napadačku filozofiju fudbala.

Salernitana, koja je posljednja na tabeli Serije A je bila nadomak senzacije pošto je vodila do zaostavnog vremena, ali onda je rezervista Luka Jović pogodio i "iščupao" Milanu barem jedan bod.

Gosti dosta bolje otvaraju meč i već u 17. minutu Tomori glavom "načinje" mrežu Kostilja.

Engleski fudbaler je sjajno ispratio akciju i bio u pravom vremenu na pravom mjestu.

Međutim u 42. minutu Salernitana dolazi do gola. Kandreva je izveo korner a Federiko Facio, iako ima 36 godina, pobjegao je svojim čuvarima i jako zakucao loptu u mrežu gostiju.

Drugo poluvrijeme počelo je ponovo dobrim i dinamičnim fudbalom, a u 63, minutu Kandreba pogađa za ekstazu na tribinama Areki stadiona.

Krilni fudbaler i nekadašnji reprezentativac Italije, ali i igrač rivalskog Intera, je probio kontru po desnoj strani i uputio snažan šut, koji je išao u ugao Majka Menjona, ali je bio toliko snažan da ni odlični francusko golman nije mogao ništa.

Samo koji minut kasnije mogla je Salernitana i do 3:1 ali ovoga puta Menjon paradom spašava gol, probao je Kastanjos.

I kada je izgledalo da nema više nikakve šanse za ekipu Stefana Piolija, Žiru jednu loptu spušta glavom, a na pravom mjestu je bio Luka Jović koji je pogodio za 2:2. To je bio i konačan rezultat meča.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније