Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

22. 12. 2023. 14:41 >> 14:42
Čitaj mi:

UGOVOR NA DVIJE I PO GODINE

Milojević ponovo u Zvezdi: Na mene klub uvijek može da računa

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je i zvanično predstavio Vladana Milojevića za novog trenera, koji je sa "crveno-bijelima" potpisao ugovor na dvije i po godine. Milojević je na klupi Crvene zvezde naslijedio Baraka Bahara koji je smijenjen poslije poraza u "vječitom" derbiju od Partizana (2:1) i eliminacije iz Lige šampiona.

On je u prethodnom mandatu na klupi "crveno-bijelih" bio od od 2017 do 2019. godine.

"Kada sam odlazio i tada sam rekao da Crvena zvezda uvijek može da računa. Kada je došao ovaj poziv, nije bilo mnogo razmišljanja", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

"Znate me dobro i znate da sam neko ko vjeruje rad. Ne volim da se bavim obećanjima, već radom. Uradiću sve što je u mojoj moći, zajedno sa stručnim štabom da nastavimo putem kojim je Zvezda krenula prije par godina", dodao je on.

Milojević je naveo da će se narednih dana baviti detaljnom analizom. Istakao da je Zvezda na dobrom putu, ali da sigurno ima stvari koje će probati da ispravi. On je rekao i da to ne znači da je prethodni trener radio loše.

"Možemo da pričamo šta hoćemo, na kraju je rezultat mjerilo svega i svi težimo rezultatu... Rano je da pričam o bilo kakvim analizama, neke utakmice i nijesam gledao, bio sam fokusiran na svoj posao", rekao je Milojević.

"Što se derbija tiče, to je uvijek bila bitna utakmica, a Zvezda je imala svoje šanse. Na kraju je došao poraz, ali nije to smak svijeta. Idemo dalje, ima još utakmica i gledamo ka budućnosti", dodao jw.

Milojević je naveo da uvijek lakše kada se kreće od nule, nego kada treba održati kontinuitet rezultata.

"Zvezda je gigant, sa armijom navijača o kojima priča cio svijet. Nije lako voditi ekipu i ponavljati rezultate, ali tome težimo. Da je neko pomenuo prije mnogo godina da će Zvezda imati ovakve rezultate, niko mu ne bi vjerovao", rekao je Milojević.

"Smatram da sve u životu može da se ostvari i da limita nema, ali je preduslov za to da se vrijedno radi, sa mnogo discipline, i bez priče. Takav sam čovjek i to ću nastojati da prenesem mom timu. Pokušaćemo da zadržimo kontinuitet, ali smo svjesni da u fudbalu dođu i loši rezultati. To se ovdje tragično shvata, pa se malo naljutimo, ali ćemo se i odljutiti", naveo je trener Zvezde.

Istakao je da voli da radi pod pritiskom i da je cilj da Zvezda odbrani titulu šampiona.

"Titula je cilj Crvene zvezde i svi moramo da radimo u tom pravcu, od igrača, preko zaposlenih, do menadžmenta. Jedan čovjek nikada ne može sam", rekao je Milojević.

Na kraju, on je ponovio da će dati sve od sebe da predstavlja Zvezdu onako kako dolikuje tom klubu.

"Ponosan sam na sve ono što smo napravili u prethodnom mandatu, ali opet ću ponoviti da je Zvezda za mene nešto posebno. Tako je doživljavam i to se nikada neće promijeniti. I kada sam odlazio, rekao sam da Zvezda uvijek može da računa na mene. Time sam se vodio i znao sam da kada Zvezdi budem potreban, ona će imati čovjeka kog može da okrene, a koji neće reći ne. Ponosan sam zbog toga", rekao je Milojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније