Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

18. 12. 2023. 12:53 >> 12:53
Čitaj mi:

NBA

Kraj nestvarnog niza Stefa Karija: Nakon pet godina ni jedna trojka na meču

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari sinoć je protiv Portland Treil Blejzersa prekinuo niz od pet godina, odnosno 268 uzastopnih utakmica na kojima je pogodio makar jean šut za tri poena.

Vorirosi su slavili na gostovanju 118:114, ali Kari je imao noć za zaborav sa svega sedam poena, i šut za tri poena 0/8.

Najbolji šuter svih vremena NBA lige je zadnji put utakmicu bez pogođene trojke odigrao 8. novembra 2018. godine kada je protiv Milvokija pucao 0/4.

Interesantno je da je Kari vlasnik i drugog najdužeg niza sa utakmicama na kojima je postizao barem jednu trojku, a on je iznosio 157 utakmica, kada ga je prekinuo upravo na meču sa Milvokijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније