Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

12. 12. 2023. 11:45 >> 11:45

INTER GOSTUJU U S.ARABIJI

Fudbalski spektakl u najavi: Mesi protiv Ronalda 1. februara

Njihovo fudbalsko rivalstvo je obilježilo jednu epohu, i fudbal generalno, njihovi duelu su bili antologijski, ali čak i kad su na različitim kontinentima opet će "ukrstiti koplja".

Američki Inter Majami zakaza je prijateljsku utakmicu u Saudijskoj Arabiji protiv Al Nasra 1. februara a to znači samo jedno - Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo će ponovo izaći na teren jedan protiv drugog.

Sa jedne strane osam Zlatnih lopti, sa druge pet, odigrali su do sada 37 međusobnih duela od čega najviše u La Ligi noseći dresove najvećih rivala Barselona i Real Madrida.

Mesi je uspješniji sa 17 trijumfa, Ronaldo je slavio u 11, dok je devet mečeva završeno bez pobjednika.

U tim duelima i Mesi i Ronaldo su dali po 23 gola, s tim što Argentinac ima 12 asistencija dok popularni CR7 svega jednu.

Interesovanje za meč će sigurno biti veliko budući da ke ovo vjerovatno i "spuštanje zavjese" na duele dvojice fudbalera od kojih obojicu navijači zovu "najvećim svih vremena".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније