Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ N.R. ]

09. 12. 2023. 22:55 >> 23:16

DOGOVOR NA POMOLU

Slaviša Jokanović novi selektor Crne Gore?

Slaviša Jokanović biće novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore. Tu informaciju prenio je M portal. Saopštena je nezvanično i Portalu RTCG.

Jokanović (55) je fudbalsku karijeru započeo 1985. godine u Novom Sadu, nastavio u Vojvodini i Partizanu, a potom igrao za Ovijedo, Tenerife, Deportivo la Korunja, Čelzi i Mursija. Bio je reprezentativac SR Jugoslavije od 1991. do 2002. godine.

Trenersku karijeru započeo je 2007. u Partizanu. Nakon toga vodio je brojne klubove kako u Engleskoj tako i u ostalim zemljama. Bio je u klubovima Muantong junajted, Levski, Erkules, Votford, Makabi, Fulam, Al Garafa, Šefild junajted i Dinamo iz Moskve.

Podsjetimo, Fudbalski savez Crne Gore i dosadašnji selektor Miodrag Radulović sporazumno su raskinuli saradnju.

Crnogorsku fudbalsku reprezentaciju do sada su vodili Zoran Filipović, Zlatko Kranjčar, Branko Brnović, Ljubiša Tumbaković i Faruk Hadžibegić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније