Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 11. 2018. 12:09 >> 11:45

SMJENA U FULAMU

Jokanović dobio otkaz, mijenja ga Ranijeri

Engleski fudbalski klub Fulam otpustio je srpskog trenera Slavišu Jokanovića, saopšteno je danas.

"Nijesam očekivao da ću morati da objavim ovo i želio sam da okolnosti budu takve da ne moram, ali naš put ove sezone me je naveo da učinim ono za šta smatram da je korektna odluka, u pravo vrijeme, za igrače, klub i navijače", naveo je vlasnik kluba Šahid Kan.

Kan je zahvalio Jokanoviću za sve što je uradio za Fulam.

Jokanović je prošle sezone preko baraža odveo Fulam u Premijer ligu, ali ekipa ove bilježi loše rezultate i ima pet bodova iz 12 kola.

"Slaviša će uvijek imati moje poštovanje zbog svega što je uradio kako bi vratio Fulam na najviši nivo. Nadam se da će svi u Fulamovoj porodici podijeliti moja osjećanja i poželjeti mu uspijeh i sreću, gdje god bude otišao", dodao je Kan.

Jokanovića je na mjestu trenera Fulama zamijenio Klaudio Ranijeri, koji je potpisao višegodišnji ugovor.

Kan je izjavio da je zajedno sa sinom Tonijem, koji je potpredsjednik kluba, razmatrao veliki broj trenera i da je Ranijeri "zajednička odluka".

"Kod Klaudija ne postoji rizik, on je spreman za Premijer ligu i on je to što je potrebno Fulamu u ovom trenutku. Njegova saradnja sa Lesterom je bukvalno legendarna i očigledno je da smo doveli izvanrednog fudbalskog čovjeka", piše u Kanovoj izjavi objavljenoj na klupskom sajtu.

Klaudio Ranijeri je rekao da mu je bila čast da prihvati poziv.

"Fulam je fantastičan klub sa tradicijom i istorijom. Cilj ne bi trebalo samo da se preživi u Premijer ligi. Moraćemo uvijek da budemo težak protivnik i treba očekivati uspjeh. Ovaj tim ima izuzetan talenat, suprotan položaju na tabeli. Sposoban je da igra bolje", rekao je Ranijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније