Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

28. 11. 2023. 20:45 >> 21:00

LIGA ŠAMPIONA

Lacio na krilima Imobilea savladao Seltik, pobjeda Šahtjora

Fudbaleri Lacija savladali su Seltik u Rimu sa 2:0 u 5.kolu Lige šampiona.

Golova nije bilo do 83. minuta, a onda je stvar preuzeo Ćiro Imobile, koji je zatresao mrežu Seltika dva puta u roku od 180 sekundi i doveo Lacio jako blizu osmine finala.

Prije toga se na terenu nije desilo apsolutno ništa vrijedno pomena, ali Imobile je ušao u 61. minutu sa klupe i kasnije potvrdio klasu.

Sjajni Italijanski napadač je u 83. minutu prvi put savladao Harta. Isaksen je šutirao, ali je lopta zakačila jednog igrača Seltika i došla do Imobilea, koji nije pogriješio.

Tri minuta kasnije isti protagonisti i isti epilog. Sada je Isaksen bio asistent, a Imobile je još jednom matirao Harta iz peterca i "zapalio" Olimpiko.

Lacio sada ima 10 bodova iz pet utakmica, a Atletiko osam, ali iz četiri meča. Fejenord ima šest bodova, a večeras nas čeka duel između holandskog i španskog kluba u Roterdamu. Seltik je ostao daleko sa dva boda na svom kontu.

Lacio u posljednjem kolu gostuje u Madridu.

Fudbaleri Šahtjora pobijedili su Antvrepen kao nominalni domaćini sa 1:0 i najavili buran rasplet u grupi H.

Šahtjor je odlično otvorio meč u Hamburgu i poveo je već u 12. minutu.

Zubkov je centrirao sa lijeve strane, a Matvijenko između trojice igrača belgijskog tima glavom zakačio loptu i zatresao mrežu, za 1:0.

Ispostavilo se da je ovo i konačan rezultat, a Šahtjor je prema svemu viđenom morao ranije da riješi ovaj susret.

Ukrajinski tim sada ima devet bodova i izjednačio se na čelu tabele sa Barselonom i Portom, uoči njihovog večerašnjeg meča na Monžuiku.

Šta god se tamo desi, Šahtjor je došao u situaciju da se protiv Porta u gostima u posljednjem kolu bori za plasman u nokaut fazu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније