Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ BETA ]

09. 11. 2023. 22:15 >> 22:19
1

PREOKRET U ISTRAZI

Uhapšen navijač AEK-a zbog ubistva uoči meča sa Dinamom

Jedan grčki navijač fudbalskog kluba AEK uhapšen je i ispituje se njegova umješanost u ubistvo Mihalisa Kacurisa u avgustu, prenosi N1 pisanje grčkih medija.

Mediji su prenijeli da je indetifikovan DNK uhapšenog na nožu kojim je počinjeno ubistvo Kacurisa, i da se radi o DNK osobe koja je poznata iz ranijih slučajeva, i ima dovoljno dokaza da joj se odredi pritvor.

Grčki navijač koji se dovodi u vezu sa ubistvom uhapšen je danas poslije 15 časova.

Kacuris je ubijen u avgustu u Atini pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK-a i zagrebačkog Dinama.

Tom prilikom je uhapšeno nekoliko desetina navijača Dinama, koji se sumnjiče za ubistvo, i koji se, od tada, nalaze u zatvoru u Atini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније