Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 11. 2023. 09:58 >> 09:58

KUP CRNE GORE

Budućnost u Baru juri polufinale, Dečić protiv Petrovca

Četvrtfinalne utakmice fudbalskog Kupa Crne Gore biće odigrane danas.

Jezero će u Beranama, u 13 sati i 30 minuta, ugostiti Kom, dok su za 15 sati zakazani dueli Dečića i Petrovca u podgoričkom naselju Stari aerodrom, odnosno Bokelja i Rudara u Kotoru.

Četvrtfinalni program kompletiraće utakmica između Mornara i Budućnosti u Baru, u 17 sati i 30 minuta.

"Mornar je dobra ekipa, osjetili smo to u prvenstvenom meču kada smo odigrali neriješeno u Baru. Dobro smo se pripremili, imamo kvalitetan odnos prema treningu i nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je defanzivac Budućnosti Damjan Dakić za klupski sajt i dodao:

"Kup je specifično takmičenje, forma često ne znači mnogo, naročito jer jedan meč odlučuje ko prolazi. To stvara dodatni pritisak i moramo da budemo maksimalno fokusirani, motivisani, željni igre i rezultata", poručio je Dakić.

Četvrtfinale igra se na jednu dobijenu utakmicu.

Od učesnika četvrtfinala, Budućnost i Rudar po četiri puta osvajali su Kup, a jedan trofej ima i Petrovac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније