Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 03. 2013. 23:35 >> 23:27

VELIKI ZAHTJEVI

Anćeloti: Važan rezultat za klub

Trener Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti rekao je poslije remija sa Valensijom od 1:1 da je tim ostvario veliki uspjeh ulaskom u četvrtfinale Lige šampiona, ali je i priznao da će biti teško ispuniti zahtjeve ulagača i navijača.

"Plasman u četvrtfinale Lige šampiona je veoma važan rezultat za klub. Biće veoma teško osvojiti ovo takmičenje, ali učinićemo sve što je u našoj moći", rekao je Anćeloti.

Tim nije blistao bez Zlatana Ibrahimovića, koji je suspendovan zbog isključenja u prvom meču. Ipak, Laveci je golom za 1:1 omogućio timu da privede utakmicu kraju i odoli pokušajima Valensije da izbori produžetak.

"Valensija se borila do kraja, ali i mi smo, kako bismo sačuvali plasman u četvrtfinale. Bilo je važno za ekipu da dobro reagujemo nakon poraza od Remsa za vikend", rekao je fudbaler Parižana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније