Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 10. 2023. 15:43 >> 15:43

ZBOG KRŠENjA PRAVA NA IMIDž

Kafu tuži Romu, traži da mu se isplati skoro 12 miliona eura

Bivši fudbaler Rome, Brazilac Kafu, spreman je da tuži rimski klub i Katar ervejz za skoro 12 miliona eura odštete zbog kršenja prava na imidž, prenose italijanski mediji.

Kako se navodi, Brazilac spreman da izvede klub i avio-kompaniju pred sud za 11,8 miliona eura na ime kompenzacije nakon što su dvije kompanije nepravedno prekršile njegova prava na imidž.

Slučaj datira iz 2019. godine, kada je Kafu učestvovao u reklami u okviru novog sponzorstva Rome sa Katar ervejzom. Odletio je u Varšavu i snimio reklamni video, koji je brzo emitovan na televiziji.

Poslije toga, Kafu je zatražio je od svog pravnog zastupnika da pronađe ugovor o plaćanju, što je više puta odlagano.

U avgustu 2020, Džejms Palota je prodao Romu porodici Fridkin bez dogovora sa Kafuom, a bivši bek je nastavio da čeka, ne želeći da podnese tužbu zbog ljubavi koju osjeća prema bivšem klubu.

Nakon dugog čekanja, Kafu je sada odlučio da tuži Romu i Katar ervejz, tražeći odštetu od oko 11,8 miliona eura.

Posljednji termin da se tri strane dogovore je 17. novembar, a ukoliko se to ne desi, Brazilac će klub i avio kompaniju izvesti pred sud.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније