Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

08. 09. 2023. 22:32 >> 00:15

ITALIJANSKI FUDBALER

Baloteli: Fudbaleri su otišli u Arabiju zbog novca

Mario Baloteli, italijanski fudbaler, odbio je ponudu da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Baloteli smatra da fudbaleri odlaze u Saudijsku Arabiju zbog novca.

"Slušam samo ove fudbalere što su otišli u Saudijsku Arabiju kako pričaju da to nisu uradili zbog novca. Ne znam samo kako mogu da izgovaraju tako nešto. Pa, zbog čega ste onda otišli tamo? Nisam baš siguran da bi završili u Aziji da su dobili isto novca kao i Evropi", rekao je Baloteli.

Baloteli je prokomentarisao i izjavu Kristijana Ronalda da će liga u Saudijskog Arabiji uskoro biti u rangu neke od pet najjačih u Evropi.

"Kristijano je veliki igrač i poštujem njegovo mišljenje, ali ne mislim tako. Veliki broj sjajnih igrača odlazi u Arabiju, kao što su prije nekoliko godina išli u Kinu, a kineska liga nikada nije postala kvalitetna kao Premijer liga. Ja sam tih godina dobijao mnogo novca da odem, ali nisam želio. Uvijek sam htio da budem u Evropi", rekao je Baloteli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније