Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

25. 04. 2023. 10:49 >> 10:49

ŽELI DA SE VRATI U REPREZENTACIJU

Baloteli: Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti

Italijanski fudbaler, Mario Baloteli, složio se sa mišljenjem bivšeg menadžera Mina Rajole da je krivac što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti.

Baloteli je tokom karijere imao problema sa ponašanjem, zbog čega mnogi smatraju da nije ispunio potencijal i pokazao sav talenat.

U razgovoru za jedan italijanski podkast Baloteli je to priznao i rekao da je i nedostatak njegovog truda doprinio da Mesi i Ronaldo zajedno osvoje 12 Zlatnih lopti, koje se dodjeljuju najboljim igračima svijeta svake godine.

On je podsjetio na riječi bivšeg menadžera Mine Rajole, koji je preminuo prošle godine.

"Rajola mi je uvijek govorio istu stvar: "Ako Mesi i Kristijano Ronaldo imaju toliko trofeja Zlatne lopte, to je tvoja krivica'. Bio je u pravu, prečesto sam igrao sa 20 odsto mogućnosti", rekao je Baloteli.

On sada igra za švajcarski Sion i misli da još može da izbori mjesto u reprezentaciji Italije.

"Kada nosim dres reprezentacije, osjećaj je nevjerovatan. Uvijek sam se slagao sa selektorom Robertom Mančinijem, nije tačno da smo se svađali u Mančester sitiju. I dalje mislim da mogu da igram za reprezentaciju", ocijenio je nekadašnji igrač Intera, Milana, Liverpula i Mančester sitija.

Baloteli je za osam godina odigrao 36 utakmica za reprezentaciju Italije i postigao je 14 golova. Poslednji put igrao je 2018. godine za državni tim, a šest godina ranije bio je finalista Evropskog prvenstva.

Tokom karijere osvojio je trofeje sa Milanom, među kojima titulu u Seriji A i Ligu šampiona, a sa Sitijem je bio šampion Premijer lige i osvajač FA kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније