Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

18. 08. 2023. 12:41 >> 12:41

NAKON 18 GODINA

Volkot završio karijeru

Bivši fudbaler Arsenala Teo Volkot saopštio je danas da nakon 18 godina provedenih u Premijer ligi završava profesionalnu karijeru.

"Želim da kažem veliko hvala svim menadžerima i trenerima sa kojima sam radio, posebno Hariju (Rednapu) za početak karijere i Arsenu (Vengeru) koji me je podržao kada sam se pridružio klubu sa samo 16 godina", rekao je Volkot u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Ovaj 34-godišnjak je karijeru počeo u Sautemptonu, da bi zatim 2006. godine prešao u Arsenal.

Za londonski klub je nastupao 12 godina, osvojivši dva FA kupa i dva Komjuniti šilda.

Potom je nastupao za Everton, dok je posljednje dvije sezone igrao za Sautempton.

U karijeri Volkot je ukupno postigao 129 golova, od čega 80 pogodaka u Premijer ligi.

Volkot i dalje drži rekord kao najmlađi igrač koji je zaigrao za reprezentaciju Engleske (17 godina i 75 dana), a ukupno je za selekciju odigrao 47 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније