Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

28. 07. 2023. 17:27 >> 17:27

VAŽAN ZA POPULARIZACIJU FUDBALA

Bekam: Mesi razumije da je Inter projekat koji tek treba da zaživi

Suvlasnik Intera iz Majamija, Dejvd Bekam kazao je da Lionel Mesi razumije da je fudbal u Sjedinjenim Američkim Državama u razvoju, te da je želio sebe da stavi u službu promocije ove igre.

"Mesi razumije da je Inter projekat koji tek treba da zaživi u pravom smislu te riječi. Shvata viziju koju imamo i spreman je da je razvija sa svima nama koji se nalazimo u klubu", kazao je Bekam u razgovoru za američke medije i dodao:

"Nije važno da li ćemo pobijediti dvije utakmice ili ih izgubiti, stvar je u stavu da postavimo stvari na pravo mjesto, a Mesi je prava osoba za to", kazao je Bekam u razgovoru za američke medije.

On ističe da će dolazak Mesija u SAD biti od velike koristi za cijelu zemlju.

"Leo nije glavna zvijezda samo u Interu i na Floridi, već u cijeloj zemlji. Svi pričaju samo o njemu. On je neko ko ima harizmu, ljudi ga vole i on zna da dolaskom kod nas ostavlja nasljeđe narednim generacijama. Mesi je neko ko vidi širu sliku i zaista smo srećni što je došao kod nas", naglašava Bekam.

Mesi je odigrao dva meča za Inter i postigao tri gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније