Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

30. 06. 2023. 17:03 >> 17:03

OPROSTIO SE OD SAIGRAČA

Vujačić: U Partizanu sam stekao mnogo prijatelja, ali moram da idem dalje

Crnogorski reprezentativac Igor Vujačić tokom ovog prelaznog roka napustio je Partizan i karijeru nastavlja u Rusiji, danas se priključio beogradskoj ekipi prije polaska na pripreme kako bi se oprostio od saigrača.

Štoper Partizana, Igor Vujačić koji je među crno-bijele došao 1.jula 2019. godine, oprostio se od svojih saigrača sa kojima je odigrao 129. utakmica, upisao 11 golova i šest asistencija.

Vujačić će karijeru nastaviti u ekipi Rubina iz Kazanja sa kojima je potpisao višegodišnji ugovor.

Kako njegovi dosadašnji saigrači danas kreću u Sloveniju, na drugi dio priprema, Vujačić ih je posjetio prije polaska kako bi se od njih oprostio.

“Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu”.

O svom napretku i radu u Partizanu, rekao je sljedeće:

“Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za mene, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvokek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje”.

Poruka igračima i navijačima:

“Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak, i želim im puno sreće, i da ih izbjegnu povrede, a pobjede će sigurno doći”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније