Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

14. 06. 2023. 16:33 >> 16:39

IZ LIVERPULA

Džejms Milner prešao u Brajton

Fudbalski klub Brajton saopštio je danas da je potpisao jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Liverpula Džejmsom Milnerom.

"Veoma sam srećan što mogu da poželim dobrodošlicu Džejmsu u Brajton. On je sjajno pojačanje za nas i siguran sam da će nam pomoći da se podignemo na još viši nivo", rekao je trener Brajtona Roberto de Zerbi.

Milner je u Brajton stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Liverpulom. On je potpisao jednogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka saradnje na još 12 mjeseci.

Ovaj 37-godišnji engleski fudbaler je tokom osam sezona provedenih na Enfildu osvojio šest trofeja, uključujući Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona.

Milner je karijeru počeo u Lidsu, a igrao je još i za Njukasl, Aston Vilu i Mančester siti.

On je treći na listi igrača po broju nastupa u Premijer ligi sa 619 utakmica, iza Gereta Bejla (652) i Rajana Gigsa (632).

Ekipa Brajtona će naredne sezone prvi put igrati u Evropi nakon što je kao šestoplasirani u Premijer ligi obezbijedila mjesto u Ligi Evropa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније