Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

02. 06. 2023. 11:54 >> 11:54

POSLIJE 38 GODINA

Breša ispala u Seriju C, navijači napravili haos

Fudbaleri Breše ispali su sinoć u Seriju C poslije 38 godina, a navijači su napravili pravi haos na stadionu, ali i na ulicama.

Kozenca je slavila u prvom meču plej-auta sa 1:0, Breša je u revanšu imala rezultat koji je vodio u produžetke, ali je Andrea Meroni u 5. minutu nadoknade poslao tim sa "Mario Rigamonti" stadiona u treći rang italijanskog fudbala.

Navijači domaćeg tima bili su ogorčeni zbog ispadanja, pa su utakmicu prekinuli bakljadom , a zatim su uletjeli na teren i krenuli prema igračima. U toj namjeri spriječili su ih pripadnici policije.

Ipak, situacija se nije smirila ni nakon nereda. Kako prenose italijanski mediji igrači Breše su bili zaključani u svlačionicama i nisu izašli sa stadiona prije ponoći, s obzirom na to da ih je poveća grupa navijača čekala ispred stadiona.

Brešu sada očekuje težak zadatak, s obzirom na to se u Seriji C igra u tri grupe, a da samo tri prvoplasirane ekipe idu direktno u Seriju B, dok ekipe od drugog do devetog mjesta igraju vjerovatno najduži plej-of u Evropi, u trajanju od čak mjesec dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније