Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

21. 05. 2023. 22:33 >> 22:43

TRENER SUTJESKE

Brnović: Vjerujem da možemo da odbranimo titulu

Fudbaleri Sutjeske savladali su ekipu Petrovca (2:1) u predzanjem kolu Prve crnogorske lige i izjednačili se sa Budućnosti. Nenad Brnović, trener Sutjeske kaže da mu je drago što su unijeli neizvjesnost prvaka lige do samog kraja.

"Vjerovali smo do kraja i na kraju se taj trud isplatio. Igrači su pokazali karakter. Drago nam je što smo pobijedili ovu utakmicu i unijeli neizvjesnost do samog kraja", rekao je Brnović i dodao:

"Svaka čast igračima na vraćanju u meč i na svemu što su uradili posebno u drugom poluvremenu.

Brnović smatra da njegova ekipa može da odbrani titulu i da će do kraja igrati na pobjedu.

"Do kraja moramo da igramo na pobjedu i uradimo sve što je do nas. Zavisimo od te druge utakmice protiv Arsenala a opet sad je pritisak na Budućnosti. Idemo na odmaramo do četvrtka i spremimo ekipu i nadam se i vjerujem da možemo da odbranimo titulu", zaključio je trener Sutjeske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније