Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

07. 05. 2023. 10:33 >> 11:00

NAPADAČ LIVERPULA

Salah: Moramo završiti sezonu na najbolji način

Mohamed Salah, fudbaler Liverpula, postigao je 100. gol na Enfildu i donio pobjedu Liverpuli protiv Brentforda . Nakon utakmice Salah je rekao da moraju da nastave da pobjeđuju.

„Moramo da nastavimo da pobjeđujemo, to je za nas danas bilo najvažnije. Drago mi je da smo uspjeli. Ništa sem tri boda nije važno. Moramo samo da nastavimo ovako“, rekao je Mohamed.

Salahu je ovo bio deveti vezani gol u svim takmičenjima, 100. gol na Enfildu i 30 ove sezone.

Napadač Liverpula kaže da radi naporno i da je uvijek motivisan da pobjeđuje.

„Meni to mnogo znači. Ovdje se osećam kao u svojoj kući i veoma sam srećan. Moramo da završimo sezonu na najbolji mogući način“, rekao je Salah.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније