Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 02. 2024. 14:29 >> 14:30
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Klop najavio: Salah startuje protiv Brentforda

Menadžer Liverpula Jirgen Klop najavio je danas da se Mohamed Salah oporacio i da će najvjerovatnije biti u startnih 11 protiv Brentforda na predstojećem susretu Premijer lige.

Salah se povrijeio tokom Kupa afričkih nacija, pa se povukao nakon jedne utakmice odigrane za Egipat.

Za Liverpul je posljednji put bio u protoklu 1. januara protiv Njukasla, poslije čega se priključio reprezentaciji Egipta u Obali Slonovače.

Salah se potpuno vratio treninzima, a osim njega vraća se i Ibrahim Konate koji je završio suspenziju.

Sa druge strane njemački trener neće moći da raćuna na Trent Arnold Aleksandra i Tijaga Alkantaru koji se nisu oporavili.

A nema ni Dominika Soboslaja koji bi trebalo da se oporavi za finale Liga kupa protiv Čelsija koje se igra 25. februara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније