Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

01. 05. 2023. 10:25 >> 10:46

NAKON DEBAKLA U FIRENCI

Stanković ponudio ostavku, čeka se odgovor Sampdorije

Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković ponudio je ostavku poslije ubjedljivog poraza svog tima od Fiorentine, ali uprava kluba još nije odlučila da li da je prihvati, prenijeli su italijanski mediji.

Sampdorija je juče u gostima izgubila od Fiorentine sa 5:0 i zauzima posljednje mjesto na tabeli Serije A sa 17 bodova, deset manje od Specije koja je prva u bezbjednoj zoni.

Stanković je bio, kako pišu tamošnji mediji, vidno uznemiren kada je zakasnio na konferenciju za novinare poslije utakmice.

"Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom. Bar znam da sam dao sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju sto puta. Rezultat od 5:0 je moja odgovornost, tako da je pošteno razgovarati o tome", rekao je on na konferenciji za novinare.

Kako prenosi Sportitalija, Stanković je čelnicima kluba ponudio ostavku odmah poslije meča, zbog čega je i zakasnio na konferenciju za novinare, ali klubu treba 24 sata da razmotri opcije.

Stanković je na klupu Sampdorije seo u oktobru prošle godine, nakon što je napustio Crvenu zvezdu, i italijanski tim je pod njegovim vođstvom upisao tri pobjede, šest remija i 15 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније