Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

26. 04. 2023. 14:50 >> 14:50

NAKON ČESTITKE BEJLA

Holivudski glumci pozvali Bejla da se vrati iz penzije i zaigra za Reksam

Vlasnici fudbalskog kluba Reksam holivudski glumci Rajan Rejnolds i Rob Makelheni pozvali su nekadašnjeg velškog reprezentativca Gareta Bejla da se vrati iz penzije i zaigra za njihov klub.

Bejl je čestitao Reksamu na plasmanu u četvrtu englesku ligu, a to su iskoristili Rejnolds i Makelheni i putem društvenih mreža poslali su mu poziv.

U odgovoru na Bejlovu video poruku, Makelheni je napisao na Tviteru: "Hej Garet Bejl, hajde da igramo golf, gdje potpuno neću provesti četiri sata pokušavajući da te ubijedim da se vratiš za još jednu magičnu sezonu".

Bejl je u odgovoru napisao "Zavisi na kom terenu..." i tagovao je organizatore Britanskog opena u golfu, čije je sjedište u Sent Endrusu u Škotskoj.

Bivši fudbaler Totenhema i Real Madrida je prije tri mjeseca završio karijeru. On nikada nije igrao fudbal u nižim ligama i vjerovatno bi tražio veliku platu. Bejl je rođen u Kardifu u Velsu, odakle je i fudbalski klub Reksam.

Rejnolds i Makelheni su preuzeli Reksam kada je 2021. godine klub bio u teškoj situaciji i od tada su ga podigli. Klub je stekao finansijsku stabilnost i popularnost, a oni ga od tada oni na razne načine promovišu.

Obojica su u suzama dočekali kraj utakmice u subotu protiv Borem Vuda, koju je Reksam dobio sa 3:1 i automatski se iz Nacionalne lige plasirao u četvrtu englesku ligu - Ligu dva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније