Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

12. 10. 2022. 12:27 >> 12:27

LIVERPUL I JUVENTUS ZAINTERESOVANI

Lacio podigao cijenu za SMS-a: Sada je 120 miliona, i još će da raste

Lacio je sjajno otvorio sezonu u Seriji A, pa "nebesko-plavi" nakon devet odigranih kola zauzimaju treću poziciju sa 20 osvojenih bodova, samo dva manje od vodećeg NApolija, i najbolju gol razliku 21:5.

"Glavni krivac" za sjajna izdanja ekipe Mauricija Sarija je srpski fudbaler Sergej Milinković Savić koji je izrastao u pravog lidera ekipe a do sada ima četiri gola i sedam asistencija.

Za njegove usluge su navodno zainteresovani i Liverpul i Juventus, a iako cijena na Transfermarketu stoji 60 miliona eura, predsjednik Lacija Klaudio Lotito je kazao da je cijena duplo veća.

"Nemam nikakav dogovor sa menadžerom Matejom Kežmanom, da prodam Sergeja Juventusu ili bilo kome drugom. Uz to, njegova vrijednost je sada skočila na 120 miliona eura. Više nije 100. Svakog mjeseca njegova cijena samo raste", kazao je Lotito.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније