Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 08. 2022. 09:57 >> 09:59

PLAN B "STARE DAME"

Juventus odustao od Depaja, stižu Milik i Parades

Juventus je u završnoj fazi posljednjih manevara na fudbalskoj pijaci ovog ljeta, a ono što je za sigurno provjereno je da od transfera fudbalera Barselona, Memfisa Depaja nema ništa.

Na kraju uprava kluba iz Torina nije mogla da dogovori uslove sa holandskim fudbalerom.

U kratkom vremenskom periodu koje imaju pred sobom, u Juventusu su morali brzo da reaguju pa ja izbor pao na fudbalera Olimpik Marseja, i nekada veliku nadu Napolija, Arkadijuša Milika.

Poljski fudbaler je imao solidnu sezonu u Francuskoj, postigao je 16 golova u 38 mečeva, i dolazi u Juventus kao pozajmljen igrač.

"Stara dama" će njegovu pozajmicu platiti dva miliona eura, a ukoliko budu željeli da ga zadrže na kraju sezone će doplatiti još osam miliona.

Nema sumnje da on dolazi kao rezerva Dušanu Vlahoviću.

U veznom redu, nakon povrede Pogbe, Masimilijano Alegri je odlučio da dovede Argentinca iz PSŽ-a Leandra Paradesa.

Bivši fudbaler Rome, Boke Juniors i Zenita danas dolazi u Torino i očekuje se da potpiše ugovor nakon medicinskih pregleda.

On takođe dolazi na pozajmicu, uz pravo otkupa na kraju sezone u visini od 15 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније