Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.B. [ Klix.ba ]

12. 06. 2022. 16:32 >> 16:29
1

SIMPATIČNA PROVOKACIJA

Skandiranje crnogorskih navijača o bureku hit u regionu

Utakmica Crne Gore i Bosne i Hercegovine koje se sinoć igrala u Podgorici protekla je u izvanrednoj atmosferi na tribinama na obje strane. Navijanje je bilo u fer i sportskom duhu, a sve su "začinili" domaći navijači na kraju utakmice simpatičnim skandiranjem na račun bosansko-hercegovačkih pristalica.

Kako prenosi Klix.ba, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka organizatori su odlučili da bh. navijači prvi napuste stadion pod Goricom, te su crnogorski fanovi zadržani dok se tribina sa navijačima iz BiH nije ispraznila.

I dok su bh. navijači izlazili, dosjetljivi Crnogorci su počeli skandirati "burek sa sirom", a snimak se brzo proširio na društvenim mrežama.

Riječ je o simpatičnoj "provokaciji", jer kako je poznato, u BiH tradicinalno jelo burek podrazumijeva isključivo pitu sa mesom, dok se na području Crne Gore burek ne odnosi isključivo na jelo s mesom, nego postoje mnoge vrste - burek s mesom, sa sirom, sa zeljem, itd.

Zbog toga su se uvijek vodile "prepirke" između dvije strane, što su Crnogorci iskoristili i na fudbalskoj utakmici za simpatično skandiranje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније