Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 09. 2021. 16:49 >> 16:49

"POVRATAK NAJBOLJA ODLUKA"

Ronaldo: Došao sam da osvajam trofeje, jedva čekam debi

Kristijano Ronaldo se nakon 12 godina vratio u Juanjted, a danas je navijačima poručio da će uraditi sve da trofeje vrati na "Old traford".

"Svi znaju moju istoriju sa Mančester junajtedom i koliko smo dobrih stvari uradili. Imao sam 18 godina kada sam došao i srećan sam što sam opet tu. Došao sam da osvajam trofeje, jedva čekam debi", rekao je Ronaldo za zvanični sajt kluba.

Još jednom se osvrnuo na uticaj koji na njega ima ser Aleks Ferguson.

"Za mene je ser Aleks fudbalski otac, mnogo mi je pomogao, naučio me je mnoge stvari. Veliku ulogu je imao zbog našeg odnosa, stalno smo u kontaktu i on je nevjerovatan čovjek", istakao je Portugalac.

Sa Solskjerom je sarađivao na terenu, sada će biti drugačiji odnos.

"Povratak u Junajted je za mene najbolja moguća odluka. Pričao sam sa menadžerom Ole Gunarom Solskjerom, tačnije pisali smo jedno drugom. Tek treba da se vidimo, onda ćemo detaljnije razgovarati o tome šta se od mene očekuje. Igrali smo zajedno dvije-tri godine u Junajtedu, imali smo dobar odnos, ali sada je drugačije. Ja sam i dalje igrač, ali on je menadžer", kazao je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније